Nieuwe speler voor Mr.Cocker HCAW

Mr.Cocker HCAW heeft deze week een nieuwe speler aan zijn selectie toegevoegd. Het gaat om de 25-jarige Arubaanse honkballer Jerrold Martijn. Hij is inzetbaar als pitcher en als slagman. Martijn maakt vanavond voor de Bussumse ploeg zijn debuut in de Nederlandse hoofdklasse.

De 25-jarige Jerrold Martijn, geboren in Oranjestad, is deze maand verhuisd naar Nederland. Uiteindelijk kwam hij in contact met Mr.Cocker HCAW, die hem een plek in de hoofdklasseselectie heeft aangeboden.

Martijn honkbalde enkele jaren in de Verenigde Staten. Zo speelde hij onder meer voor Trinity Christian Academy, Kirkwood Community College en Wartburg College. Voor die laatste school heeft hij nog altijd het record in handen van meeste strikeouts in één seizoen. In 2009 kwam de linkshandige pitcher tot 94 keer drie slag. Na afloop van het seizoen werd hij uitgeroepen tot Iowa Conference Pitcher of the Year.

Meest Waardevolle Speler

Eerder werd Martijn in 2008 in dienst van Kirkwood Community College uitgeroepen tot Meest Waardevolle speler in de ICCAC (Iowa Community College Athletic Conference). Hij kwam in dat seizoen tot een slaggemiddelde van .390 met zes homeruns en 26 binnengeslagen punten.

De linkshandige pitcher maakt vanavond al deel uit van de selectie van Mr.Cocker HCAW tijdens de uitwedstrijd tegen Vaessen Pioniers. De Bussumse ploeg van hoofdcoach Rudy Dirksen kan extra versterking goed gebruiken. HCAW staat momenteel op een zesde plaats met slechts één punt voorsprong op AamigoO AdoLakers. Afgelopen week verloor HCAW twee van de drie wedstrijden tegen dit Haagse team.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page