Overschrijvingen seizoen 2013

Mr.Cocker HCAW en UVV hebben zich de afgelopen periode flink geroerd op de transfermarkt. Beide hoofdklasseclubs hebben een groot aantal spelers aangetrokken. Daarentegen bleef het rustig aan het front bij landskampioen Corendon Kinheim. Bij de overschrijvingen waren de afgelopen maand diverse internationals betrokken. Bekijk een overzicht met transfers, die op dit moment bekend zijn.

Corendon Kinheim heeft alleen afscheid moeten nemen van Marvin Evangelista en Jorn van Ingen. Daarvoor terug komt eerste honkman Jeffrey Arends. De international was afgelopen seizoen voor de start van de Play-Offs door DOOR Neptunus om disciplinaire redenen geschorst. Hierdoor miste Arends het restant van het seizoen.

Andere internationals die de overstap hebben gemaakt naar een nieuwe club zijn Michael Duursma (van Pioniers naar Amsterdam), Kevin Heijstek (van Neptunus naar Amsterdam), Kyle Ward (van UVV naar Amsterdam), Vince Rooi (van Amsterdam naar Pioniers), Orlando Yntema (van UVV naar Neptunus) en Danny Rombley (van UVV naar Pioniers). Naast Yntema heeft DOOR Neptunus ook overeenstemming met de international Rudy van Heydoorn. Zijn huidige club AamigoO AdoLakers kon het vertrek van zijn catcher echter nog niet bevestigen.

Overzicht

Bekijk hieronder een overzicht met de voorlopige overschrijvingen uit de honkbalhoofdklasse.

AamigoO AdoLakers:
Nieuw: Timo van Ancum (UVV), DJ Cleofa (Sparta/Feyenoord) en Koen Huijgens (Sparta/Feyenoord).
Weg: TJ Macy (Verenigde Staten), Kevin Nieveld (Mr.Cocker HCAW), Evan Porter (Verenigde Staten), Remco Seitzinger (Blue Birds) en Aldric Dunlop (Storks, assistent-coach).

L&D Amsterdam
Nieuw: Michael Duursma (Vaessen Pioniers), Kevin Heijstek (DOOR Neptunus), Daan Hendrix (Amsterdam Pirates Rookies), Milan Post (Amsterdam Pirates Rookies), Kyle Ward (UVV) en Ronald Jaarsma (asistent-coach).
Weg: Rik Geestman (DSS), Frank van Heijst (Amsterdam Pirates), Vince Rooi (Vaessen Pioniers), Charles Urbanus (hoofdcoach) en Randell Hannah (assistent-coach, gestopt).

Mampaey Hawks
Nieuw: Rick van Dijk (Twins), Henk van Heijningen (Rotterdam Orioles), Frans van de Heuvel (geen club), Urving Kemp (DOOR Neptunus), Elton Koeiman (Sparta/Feyenoord), Allard Lammerts van Buren (Euro Stars), Coen Mercks (PSV), Pim Swinkels (HSV Saints), Gregory Trinidad (DOOR Neptunus) en Kevin van Veen (DOOR Neptunus).
Weg: Jurgen Klaverdijk (gestopt) en Louie-Jay Sienders (Euro Stars).

Mr.Cocker HCAW
Nieuw: Roel Bellinga (HCAW Rookies), Max Clarijs (L&D Amsterdam), Arjan Elshof (HCAW Rookies), Jasper de Heus (Almere’90), Sedley Karel (UVV), Sergino Martis (HCAW Rookies), Kevin Nieveld (AamigoO AdoLakers), Dillon True (RCH-Pinguïns), Tim Vermij (RCH-Pinguïns), José Baez (UVV, assistent-coach), John Debbaut (Scimitars, assistent-coach), Ivan Rodriguez (Mr.Cocker HCAW Rookies, hoofdcoach) en Joep van Els (pitching-coach).
Weg: Dennis Burgersdijk (UVV), Kevin Gerard (RCH-Pinguïns), Rick Kuipers (Robur’58), Zamir Lijde (RCH-Pinguïns), Jerrold Martijn (onbekend), Kyle Putnam (Verenigde Staten), Randy Reiph (stopt), Kenny Rinkema (onbekend), Glenn Romney (onbekend), Seb Visser (DSS), Hubert Bomba (assistent-coach) en Rudy Dirksen (hoofdcoach).

Corendon Kinheim
Nieuw: Jeffrey Arends (DOOR Neptunus), Jean-Paul Gulinck (Vaessen Pioniers) en Wim Martinus (DOOR Neptunus, assistent-coach).
Weg: Marvin Evangelista (onbekend), Jorn van Ingen (onbekend), Eelco Jansen (hoofdcoach) en Ralph Milliard (assistent-coach).

DOOR Neptunus
Nieuw: Rudy van Heydoorn (AamigoO AdoLakers), Gyenuar Lopez (Vaessen Pioniers), Orlando Yntema (UVV), Evert-Jan ’t Hoen (DOOR Tridents, hoofdcoach) en Jeroen Sluijter (assistent-coach).
Weg: Jeffrey Arends (Corendon Kinheim), Bobby Carrington (Verenigde Staten), Kevin Heijstek (L&D Amsterdam), Urving Kemp (Hawks), Dushan Ruzic (Australië), Gregory Trinidad (Hawks), Kevin van Veen (Hawks), Adonis Kemp (assistent-coach) en Wim Martinus (Corendon Kinheim, assistent-coach)

Vaessen Pioniers
Nieuw: Djewi Appelman (Pioniers Rookies), Joran Klarenbeek (DSS), Daley Paalvast (Pioniers Rookies), Danny Rombley (UVV), Vince Rooi (L&D Amsterdam), Derek Tarapacki (UVV) en Chris Williams (Rotterdam Orioles).
Weg: Jourick Blanco (Aruba), Michael Duursma (L&D Amsterdam), Joey Evans (Australië), Jean-Paul Gulinck (Corendon Kinheim), Norbert Lokhorst (Hoofddorp Pioniers 2) en Gyenuar Lopez (DOOR Neptunus).

UVV
Nieuw: Jerremyh Angela (L&D Amsterdam), Joris van Ballegooy (Robur’58), Mike Bazuin (DOOR Neptunus), Dennis Burgersdijk (Mr.Cocker HCAW), Daan Cornelissen (PSV), Ricky Daal (onbekend), Ian Delemarre (L&D Amsterdam), Rossini Frolijk (UVV Rookies), Jordan Illis (RCH-Pinguïns), Oscar Meuris (RCH-Pinguïns), Chris Mezger (Rouen Huskies, Frankrijk), Dennis de Quint (Hoboken Pioneers, België), Thomas Smits (UVV Rookies), Ferd van Stekelenburg (RCH-Pinguïns), Hylke van Viersen (UVV Rookies), Ferenc Jongejan (PSV, hoofdcoach) en Kevin Knollenburg (Hoboken Pioneers, assistent-coach).
Weg: Timo van Ancum (AamigoO AdoLakers), Brian Biezen (Twins), Jeff Delfina (onbekend), Lindell Finsy (DSS), Sedley Karel (Mr.Cocker HCAW), Mitchel Koot (DSS), Danny Rombley (Vaessen Pioniers), Dereck Tarapacki (Vaessen Pioniers), Shurty Tremus (Twins), Kyle Ward (L&D Amsterdam), Orlando Yntema (DOOR Neptunus), Joep de Wit (Domstad Dodgers), Frank Koene (hoofdcoach) en Marlon Frolijk (Scmimitars, assistent-coach).

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page