Pim Mulierstadion decor voor vierde All Star Game

Voor de vierde editie van de All Star Game is Corendon Kinheim door de honkbalbond KNBSB aangewezen als gastheer. De Haarlemse club heeft dat bekendgemaakt. Dit betekent dat de beste honkballers uit de hoofdklasse op zondag 16 juni in het Haarlemse Pim Mulierstadion tegen elkaar strijden om de eretitel. 

De afgelopen twee edities werden georganiseerd door het Utrechtse UVV. Het Haagse ADO was gastheer van de eerste All Star Game. Van de eerste drie edities wonnen de honkballers van Team South tweemaal. In 2010 won het team in Den Haag met 7-4 van Team North. Vorig jaar volgde in Utrecht een 2-9 overwinning. Alleen in 2011 wist Team North tot dusver te winnen. Onder leiding van manager Eelco Jansen werd toen met 5-8 gewonnen.
In 2013 vindt de vierde editie van de All Star Game plaats. Dit gebeurt op zondag 16 juni. Als gastheer voor dit evenement is Corendon Kinheim aangewezen. Hierdoor vindt de All Star Game plaats in het Pim Mulierstadion in Haarlem. Voorafgaand aan de All Star Game wordt traditioneel de Homerun Derby gehouden.

Team North bestaat uit spelers van L&D Amsterdam, Corendon Kinheim, Vaessen Pioniers en Mr.Cocker HCAW. Het team South wordt samengesteld uit spelers van DOOR Neptunus, AmigoO AdoLakers en UVV. Voor het eerst levert ook Mampaey The Hawks spelers voor Team South. Hawks debuteert in april in de Nederlandse hoofdklasse.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page