Nieuwe website online

Als je dit leest, heb je gemerkt dat de Nederlandse honkbalsite flink is vernieuwd. Na vijf jaar was het daar weer tijd voor. De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website. Inmiddels is het de derde restyle voor de website, die dit jaar zijn dertiende jaar ingaat.

De keuze voor deze nieuwe website was geen eenvoudige. Aan de ene kant was vernieuwing hard nodig, maar aan de andere kant betekende dit wel dat het ruime archief van de Nederlandse honkbalsite niet zomaar mee zou kunnen worden genomen. Een reden waarom ik een restyle zo lang mogelijk heb uitgesteld. Vooralsnog is het archief om die reden alleen nog te bereiken via de oude site. Op elke pagina vind je daarvoor onderaan een zoekscherm.

De nieuwe website zal natuurlijk nog wennen zijn. Maar ik hoop dat de website snel weer net zo vertrouwd voelt als de vorige en dat jullie ook de komende jaren de Nederlandse honkbalsite blijven bezoeken. Ik wil iedereen vanaf deze plek bedanken voor de betrokkenheid van de afgelopen jaren. De komende periode wordt hard gewerkt aan het verder vullen van de website.

Opmerkingen
Heb je nu naar aanleiding van de nieuwe lay-out opmerkingen, tips, suggesties of ideeën? Schroom dan niet om ze te laten horen via het contactformulier. Ik hoor graag jullie mening. Lijkt het je leuk om ook te schrijven voor de Nederlandse honkbalsite? Stuur me dan ook even een bericht! Enige journalistieke ervaring is wel gewenst. Ik kan jammer genoeg geen vergoeding aanbieden.

RSS-feed
Let op: maak je gebruik van de RSS-feed van de Nederlandse honkbalsite? Vergeet dan niet de link aan te passen. De nieuwe link is http://archief.honkbalsite.com/feed/. Maak je nog geen gebruik van de RSS-feed voor op je website? Plaats deze dan alsnog op je website of blog. Het is een hele eenvoudige manier om je website kosteloos te voorzien van actuele informatie.

Ik wil afsluiten met iedereen een mooi honkbalseizoen 2013 te wensen.
Groeten,

Rogier van Zon
Hoofdredacteur

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page