Negen hoofdklassespelers naar Taiwan

Manager Hensley Meulens neemt in ieder geval negen spelers uit de Nederlandse hoofdklasse mee naar Taiwan, waar Nederland zich verder voorbereidt op de World Baseball Classic. Drie daarvan werden pas later aan de voorlopige selectie toegevoegd en wisten in Arizona een plek in de definitieve selectie te bemachtigen. Dat zijn Michael Duursma (L&D Amsterdam) en Dwayne Kemp (DOOR Neptunus), pitcher Kevin Heijstek (L&D Amsterdam).

Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) heeft het Nederlands honkbalteam zijn trainingskamp in Arizona definitief afgesloten. In zes wedstrijden werd driemaal van China gewonnen en en eenmaal van GateWay Community College en Paradise Valley Community. Alleen van Chandler-Gilbert Community werd verloren. In Taiwan vervolgt Oranje zijn voorbereiding op de World Baseball Classic.

Voor vertrek naar Taiwan maakte manager Hensley Meulens een schifting in zijn selectie. In ieder geval hebben daarvan negen spelers uit de hoofdklasse groen licht gekregen om mee te reizen naar Taiwan. Dit zijn pitchers David Bergman (Corendon Kinheim), Rob Cordemans (L&D Amsterdam), Berry van Driel (DOOR Neptunus), Kevin Heijstek (L&D Amsterdam), Diegomar Markwell (DOOR Neptunus), Orlando Yntema (DOOR Neptunus), catcher Bas Nooij (L&D Amsterdam) en binnenvelders Michael Duursma (L&D Amsterdam) en Dwayne Kemp (DOOR Neptunus).

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page