Martis starter in laatste oefenwedstrijd

De Curaçaose profpitcher Shairon Martis is morgen de startend pitcher in de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands honkbalteam. Het wordt de eerste keer in de voorbereiding op de World Baseball Classic dat de speler uit de organisatie van Minnesota Twins voor Nederland in actie komt.

Het Nederlands honkbalteam speelt morgen om 06.00 uur (Nederlandse tijd) in het Douliou Stadium tegen CPBL University All Stars. De rechtshandige werper Shairon Martis is door manager Hensley Meulens aangewezen als de startend pitcher.

De honkballer van Curaçao voegde zich dinsdagochtend, samen met Jonathan Schoop (Baltimore Orioles), als laatste bij de selectie in Taichung. Hij kwam diezelfde dag echter nog niet uit in de oefenwedstrijd tegen Cuba. Morgen krijgt hij wel de kans als Oranje in de Taiwanese middag het veld betreedt voor de laatste oefentest. Martis gooide in 2006 voor het Nederlands team de tot nog toe enige no-hitter uit de historie van de World Baseball Classic.

Nu Meulens de beschikking heeft over de voltallige selectie, heeft Dwayne Kemp het trainingskamp in Taichung verlaten. De speler van DOOR Neptunus was als reservespeler meegereisd naar Taiwan.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page