Wedstrijden via tv en internet

De wedstrijden van de World Baseball Classic in het Intercontinental Baseball Stadium in Taichung zijn in Nederland op televisie live te zien via ESPN America. Daarnaast worden de wedstrijden ook door de NOS live uitgezonden op internet.

ESPN America wordt in Nederland door diverse kabelmaatschappijen doorgegeven. Hiervoor heb je wel een aanvullend pakket nodig. ESPN America is bij Ziggo te zien op kanaal 412 (onderdeel van het pakket TV Extra), bij UPC via kanaal 218 (onderdeel van het Sport1 Pakket) en bij KPN via kanaal 212 (onderdeel van het Pluspakket). Alleen de eerste wedstrijd van het Nederlands team is niet live te zien.

Het uitzendschema van ESPN America is als volgt:

Zaterdag 2 maart
05.30 uur: Australië – Chinese Taipei
22.00 uur: Zuid-Korea – Nederland (niet live!)

Zondag 3 maart
07.30 uur: Nederland – Chinese Taipei

Maandag 4 maart
11.30 uur: Zuid-Korea – Australië

Dinsdag 5 maart
05.30 uur: Australië – Nederland
12.30 uur: Chinese Taipei – Zuid-Korea

Uitzendingen via internet

Ook de NOS besteedt aandacht aan de World Baseball Classic. Dit gebeurt onder meer door samenvattingen tijdens reguliere sportuitzendingen. De samenvattingen zijn ook te zien via internet. Daarnaast worden de wedstrijden van het Nederlands team live uitgezonden via internet. Het gaat om de volgende wedstrijden:

Zaterdag 2 maart: Zuid-Korea – Nederland (vanaf 12.30 uur)
Zondag 3 maart: Nederland – Chinese Taipei (vanaf 07.30 uur)
Dinsdag 5 maart: Australië – Nederland (vanaf 05.30 uur)

Daarnaast is sinds vandaag voor de iPad en de iPhone een speciale app voor de World Baseball Classic beschikbaar. Natuurlijk kun je de prestaties van het Nederlands team tijdens de World Baseball Classic ook eenvoudig volgen via de Facebookpagina van de Nederlandse honkbalsite.

 

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page