Nederland oefent tegen MLB-teams

Om zich optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd uit de halve finales van de World Baseball Classic, oefent het Nederlandse honkbalteam deze week tegen twee teams uit de Major League. Donderdag is San Diego Padres de tegenstander. Op vrijdag volgt Seattle Mariners.


De Nederlandse honkballers stappen direct na de wedstrijd van vandaag tegen Japan op het vliegtuig voor de doorreis naar Phoenix (Verenigde Staten). Ook nu vliegt het team weer met een eigen vlucht. Morgenmiddag wordt op het Peoria Sports Complex in Phoenix de eerste training gehouden. Deze accommodatie is tijdens Spring Training de thuisbasis van de Major League-teams Seattle Mariners en San Diego Padres.

In de voorbereiding op de halve finales speelt Nederland ook oefenwedstrijden tegen deze twee teams. De eerste donderdag om 19.00 uur lokale tijd (03.00 uur Nederlandse tijd) tegen San Diego Padres. Een dag later is op hetzelfde tijdstip Seattle Mariners de tegenstander. Na afloop van die wedstrijd reist Nederland door naar de volgende en ook laatste bestemming. Dan stapt Oranje op de teamcharter naar San Francisco, waar de finalepoule wordt gespeeld. De Nederlandse selectie komt uiteindelijk zaterdag om 01.30 uur lokale tijd aan in de stad van World Series-winnaar San Francisco Giants.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page