Spelers woensdagochtend al terug

Een deel van de selectie van het Nederlands team, dat afgelopen avond in San Francisco tijdens de halve finales van de World Baseball Classic werd uitgeschakeld, keert morgenochtend al terug in Nederland. De spelers zijn dan in totaal 38 volle dagen van huis weggeweest.

Het Nederlands team vertrok zaterdag 9 februari voor de voorbereiding op de World Baseball Classic per vliegtuig vanuit Amsterdam. Vanaf daar vertrokken de spelers naar Scottsdale (Arizona). Via Taichung, Tokyo, Phoenix en San Francisco keren zij nu morgenochtend weer terug op Nederlandse bodem.

De in Nederland honkballende internationals en enkele coaches komen woensdagochtend om 08.15 uur aan op Schiphol met vlucht DL 232 uit Seattle. Het gaat om een klein deel van de selectie. De overige spelers melden zich bij de diverse profclubs, of vliegen naar Curaçao.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page