All Star Game op 16 juni

De All Star Game wordt gehouden op zondag 16 juni. Dit heeft de honk- en softbalbond KNBSB vandaag bekendgemaakt. De vierde editie van de All Star Game wordt gespeeld in het Haarlemse Pim Mulierstadion. Ook dit jaar wordt de wedstrijd voorafgegaan door een Homerun Derby.

De managers tijdens de All Star Game worden Hans Lemmink (Corendon Kinheim) en Evert-Jan ’t Hoen (DOOR Neptunus), de twee hoofdcoaches uit de Holland Series van vorig jaar. ’t Hoen leidt op 16 juni Team South, dat vorig jaar voor de tweede keer winnaar werd van de All Star Game.

Team South wordt op 16 juni voor de eerste maal aangevuld met spelers van promovendus Mampaey The Hawks. De andere spelers komen van DOOR Neptunus, AdoLakers en UVV. Team North wordt samengesteld uit spelers van de hoofdklasseclubs L&D Amsterdam, Corendon Kinheim, Vaessen Pioniers en Mr.Cocker HCAW.

De samenstelling gebeurt weer deels door het honkbalpubliek. Dit keer is de KNBSB daarvoor een samenwerking aangegaan met de Nederlandse honkbalsite. Hierdoor kun je nu ook je stem voor het All Star Team uitbrengen via het stemformulier op de Nederlandse honkbalsite.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page