Breng je stem uit voor de All Star Game

Coaches Hans Lemmink (Corendon Kinheim) en Evert-Jan ’t Hoen (DOOR Neptunus) hebben donderdagavond in Rotterdam het startsein gegeven voor de verkiezing van het All Star Team. De komende periode kan ook jij je stem uit brengen op jouw favoriete spelers.

Voor de verkiezing van de All Star Game is de honk- en softbalbond een samenwerking aangegaan met de Nederlandse honkbalsite. Hierdoor kun je nu zowel via www.knbsb.nl als via de website van de Nederlandse honkbalsite je stem uitbrengen.

Je kunt voor elke positie van zowel Team North als Team South jouw favoriete speler selecteren. De uitslag van deze verkiezing bepaalt mede de samenstelling van beide teams. Stemmen kan tot en met maandag 3 juni!

Breng nu je stem uit >>

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page