Jurrjens alweer terug naar Triple A

Het verblijf van pitcher Jair Jurrjens in de Major League is vooralsnog beperkt gebleven tot één wedstrijd. Vandaag haalde Baltimore Orioles de van een blessure herstelde pitcher Miguel Gonzalez terug en moest Jurrjens plaats maken.

Jurrjens keerde zaterdag na tien maanden terug in de Major League. Nadat hij eerder al actief was geweest voor Detroit Tigers en Atlanta Braves maakte hij in de wedstrijd tegen Tampa Bay Rays zijn debuut voor Baltimore Orioles. De pitcher van Curaçao gooide vijf innings met vijf keer drie slag en één keer vier wijd. Jurrjens moest zes honkslagen en vier punten toestaan (7.20).

Aanvankelijk leek Jurrjens een nieuwe kans te krijgen op donderdag 23 mei in de wedstrijd tegen Toronto Blue Jays. Vandaag maakte Baltimore Orioles echter bekend de rechtshandige pitcher Miguel Gonzalez terug te halen. Hij verbleef sinds 3 mei op de disabled list met een blaar op zijn duim en is inmiddels hersteld van zijn blessure.

Door dat besluit moet Jurrjens nu plaats maken in de hoofdmacht. De honkballer van Curaçao is door zijn profclub weer toegewezen aan het Triple A-team Norfolk Tides. Voor deze ploeg speelde Jurrjens dit seizoen al acht wedstrijden (3.14) met vier zeges en één nederlaag.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page