Win kaarten voor de All Star Game

Wil jij er straks bij zijn als op zondag 16 juni de beste spelers uit de hoofdklasse tegen elkaar uitkomen tijdens de vierde All Star Game in het Pim Mulierstadion? Breng dan nu je stem uit op de verkiezing van de All Star Game en maak kans op twee gratis kaarten!

Sinds vorige week maandag kun je je stem uitbrengen op de samenstelling van de twee teams voor de All Star Game. Dit zijn Team South, bestaande uit DOOR Neptunus, UVV, Mampaey The Hawks en AdoLakers en Team North, samengesteld uit spelers van Corendon Kinheim, L&D Amsterdam, Mr.Cocker HCAW en Vaessen Pioniers.

Via het online stemformulier kun je jouw favoriete spelers uit de hoofdklasse selecteren. Als je dat nu doet, maak je bovendien kans op gratis kaarten. Onder elke vijftig inzendingen worden namelijk twee gratis toegangskaarten verloot. Zo maak je kans om er straks bij te zijn als Bryan Engelhardt zijn titel als Homerun King verdedigt en Team North op jacht gaat naar revanche.

Wacht niet langer en breng dus nu je stem uit. Stemmen kan via archief.honkbalsite.com en via www.knbsb. Je kunt nog stemmen tot en met maandag 3 juni. Heb je al gestemd? Ook dan maak je gewoon kans op twee kaarten! Onder de stemmers van afgelopen week worden per 50 inzendingen eveneens twee kaarten verloot.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page