L&D Amsterdam opent toernooi

De honkballers van L&D Amsterdam gaan vandaag in Regensburg als eerste van start tijdens het Europa Cup-toernooi. De Nederlandse hoofdklasseploeg opent het toernooi met een wedstrijd tegen de Italiaanse titelverdediger Var group Unipol Bologna.

L&D Amsterdam speelt zijn wedstrijden deze week in de Armin Wolf Arena in het Duitse Regensburg. De eerste wedstrijd tegen Bologna start om 11.00 uur. De wedstrijden deze week in Regensburg zijn live te volgen via www.legionaere.de/tv.

In de middag komt ook Corendon Kinheim in actie. De Nederlandse landskampioen start het Europa Cup-toernooi in Barcelona eveneens met een wedstrijd tegen een Italiaanse deelnemer. Kinheim treft om 15.00 uur Telemarket Rimini op het voormalig Olympisch honkbalveld in Barcelona

Regensburg:
11.00 uur: L&D Amsterdam – Var group Unipol Bologna
15.00 uur: T&A San Marino – SK KRC Eagles Prague
19.00 uur: Bern Cardinals – Buchbinder Legionaere

Barcelona
10.30 uur: Rouen Huskies – Draci Brno
15.00 uur: Telemarket Rimini – Corendon Kinheim
19.30 uur: Paderborn Untouchables – C.B. Barcelona

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page