Belangrijke dag voor L&D Amsterdam

Voor de honkballers van L&D Amsterdam wordt het vandaag een belangrijke dag. Na de 3-4 nederlaag van gisteren tegen titelverdediger Unipol Bologna moet er vanavond tijdens het Europa Cup-toernooi worden gewonnen van gastheer Buchbinder Legionaere. Corendon Kinheim speelt vandaag zijn tweede wedstrijd tegen Rouen Huskies.

Om uitzicht te houden op een plaats in de finale moet er vandaag door de Amsterdammers worden gewonnen van Buchbinder Legionaere. De gastheer staat samen met Unipol Bologna en San Marino (8-3 winst tegen SK KRC Eagles Prague) na de eerste speeldag van het Europa Cup-toernooi in Regensburg bovenaan. De gastheer won gisteren van Bern Cardinals. Tegen de Zwitserse ploeg draaide Buchbinder Legionaere vanaf de derde inning een 7-0 achterstand om in een 8-14 overwinning.

In de ochtend treft Corendon Kinheim in Barcelona de Franse honkballers van Rouen Huskies. Ondanks een complete wedstrijd van zijn pitcher Owen Ozanich (11-2-6-1) verloor dit team gisteren met 0-1 van Brno. De Tsjechen braken met twee man uit een puntloze wedstrijd in de negende inning open. Twee hits werden gevolgd door een Franse veldfout waarop het enige punt van de wedstrijd kon worden gescoord. Huskies kwam niet verder dan vier hits. In Barcelona opende ook C.B. Barcelona het toernooi met winst. De Spaanse thuisploeg won met 2-4 van Paderborn Untouchables.

Programma Barcelona:
10.30 uur: Corendon Kinheim – Rouen Huskies
15.00 uur: Draci Brno – Paderborn Untouchables
19.30 uur: C.B. Barcelona – Telemarket Rimini

Programma Regensburg:
11.30 uur: SK KRC Eagles Prague – Bern Cardinals
15.00 uur: Var group Unipol Bologna – T&A San Marino
19.00 uur: Buchbinder Legionaere – L&D Amsterdam

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page