Amsterdam treft kampioen uit Italiaanse competitie

L&D Amsterdam speelt vanmiddag de belangrijke wedstrijd tegen T&A San Marino. Met een overwinning op de kampioen uit de Italian Baseball League kan de Amsterdamse ploeg een belangrijke stap zetten naar de finale. Corendon Kinheim treft vanavond C.B. Barcelona.

De Nederlandse teams spelen daarmee vandaag allebei tegen een tegenstander, die gisteren verrassend onderuit ging. IN Regensburg stuntte de gastheer Buchbinder Legionaere tegen T&A San Marino. Justin Kuehn stond in 9 1/3 inning maar vier honkslagen toe aan de honkballers uit San Marino. In de tiende inning trok Legionaere met 7-6 aan het langste eind.

Tijdens het andere Europa Cup-toernooi ging juist de gastheer onverwachts onderuit. C.B. Barcelona, vanavond de tegenstander van Corendon Kinheim, verloor gisteren met 3-10 van Draci Brno. Voor zowel de Spaanse gastheer als voor Kinheim geldt nu dat alleen de winnaar nog uitzicht houdt op de finale.

Programma Regensburg
11.00 uur: Bern Cardinals – Var group Unipol Bologna
15.00 uur: L&D Amsterdam  T&A San Marino
19.00 uur: Buchbinder Legionaere – SK KRC Eagles Prague

Programma Barcelona
11.30 uur: Telemarket Rimini – Draci Brno
15.00 uur: Rouen Huskies – Untouchables Paderborn
19.30 uur: Corendon Kinheim – C.B. Barcelona

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page