Fotoverslag 4e All Star Game in Haarlem

Rudy van Heydoorn werd winnaar van de Homerun Derby, Phil Ortez werd Meest Waardevolle Speler van de All Star Game en Team North won de vierde editie van de All Star Game. Het Pim Mulierstadion was zondag 16 juni het strijdtoneel van de beste honkballers uit de Nederlandse hoofdklasse.

In het Haarlemse honkbalstadion was voldoende te beleven op honkbalgebied. De jaarlijkse All Star Game werd bepaald door een recordaantal van maar liefst zes homeruns. Tijdens de Homerun Derby voorafgaand aan dit duel sneuvelden ook al diverse records. Bekijk hieronder enkele foto’s van Rob Jelsma.

Scroll naar beneden op de pagina voor foto’s van de All Star Game.
Wil je meer foto’s zien? Ga dan naar het volledige foto-album.

Homerun Derby

 

All Star Game

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page