Nederland oefent tegen AAA team

Het Nederland honkbalteam speelt volgende week woensdag als voorbereiding op het aankomende World Port Tournament een oefenwedstrijd tegen het AAA team. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Ookmeer in Amsterdam.

Voor het Nederlands honkbalteam wordt het World Port Tournament het laatste grote toernooi van dit seizoen. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Steve Janssen speelt Oranje van zondag 30 juni tot en met zondag 7 juli tegen Cuba, Chinese Taipei en Curaçao.

Nederland begint het toernooi in het Rotterdamse Neptunus Stadion volgende week zondag met een wedstrijd tegen titelverdediger Chinese Taipei. In de aanloop naar dit duel spelen de Nederlandse honkballers eerst aankomende woensdag een oefenwedstrijd tegen het AAA team.

De wedstrijd tegen dit Jong Oranje begint op 26 juni om 19.30 uur op Sportpark Ookmeer in Amsterdam, de thuisbasis van L&D Amsterdam. De selectie voor het Nederlands AAA team wordt naar verwachting maandag bekendgemaakt.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page