Datum 27e Haarlemse Honkbalweek bekend

De organisatie van de Haarlemse Honkbalweek heeft vandaag de datum bekendgemaakt voor de 27e editie van het tweejaarlijkse toernooi. Het evenement wordt volgend jaar gehouden van vrijdag 11 tot en met zondag 20 juli.

De organisatie heeft de data bekendgemaakt drie dagen voordat het World Port Tournament van start gaat. Waar bij het Rotterdamse toernooi is gekozen voor een ingekort programma, houdt de Honkbalweek vast aan een toernooiopzet van tien dagen.

De Haarlemse Honkbalweek werd vorig jaar gewonnen door Cuba. De Cubaanse honkballers van manager Victor Mesa eindigden in de voorronde achter Puerto Rico en de Verenigde Staten op een derde plaats, maar wisten via zeges op Team USA (3-5 in 10 innings) in de halve finale en Puerto Rico (4-2) in de finale alsnog beslag te leggen op de titel.

Nederland eindigde het toernooi in het Haarlemse Pim Mulierstadion, met twee zeges in zeven wedstrijden, op een vierde plaats.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page