Winnaars prijsvraag Hollandse Honkbalhelden

De afgelopen twee weken maakte je op de Nederlandse honkbalsite kans op één van de twee gratis exemplaren van het boek Hollandse Honkbalhelden. De prijswinnaars zijn nu bekend!

Sportjournalist Maarten Kolsloot en fotograaf Henk Seppen hebben een fotoboek samengesteld over het Nederlands honkbalsucces op de World Baseball Classic. Met spectaculaire foto’s en verhalen wordt door Maarten Kolsloot en Henk Seppen een van de meest succesvolle Nederlandse sportploegen van de laatste jaren beschreven.

Op de Nederlandse honkbalsite maakte je kans op één van de twee gratis exemplaren van het boek Hollandse Honkbalhelden. De prijswinnaars zijn:

  • Jelle Krikke uit Amsterdam
  • Nancy Jonkers uit Rotterdam

Prijswinnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen. Heb je niet gewonnen? Bestel het boek dan direct online. Hollandse Honkbalhelden is voor slecht € 21,90 te koop via de website Bol.com. Je kunt ook jouw boek bestellen via uitgeverij Kpublishing. Je betaalt geen verzendkosten.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page