Minpunten voor Corendon Kinheim

Voor de tweede maal dit seizoen is Corendon Kinheim in de strijd om de eerste plaats van de hoofdklasse punten verloren. Waar eerder nog een overwinning op L&D Amsterdam ongeldig werd verklaard, is de Haarlemse club nu een disciplinaire straf opgelegd.

Tijdens de op zondag met 11-2 verloren wedstrijd tegen opnieuw L&D Amsterdam werden bij Corendon Kinheim zowel Bryan Engelhardt als zijn vader Stanley Engelhardt uit het veld gestuurd. De Commissie Strafzaken heeft inmiddels besloten geen straf te geven aan aan Bryan Engelhardt.

Tijdens de behandeling van de zaak van Stanley Engelhardt bleek dat de assistent-coach geen lid was van Kinheim. Volgens artikel 4.8 van het Reglement van Wedstrijden Topsport heeft Corendon Kinheim nu twee punten in de mindering gekregen voor het onrechtmatig inzetten van de betreffende coach.

Door dit besluit is Corendon Kinheim in het klassement van de hoofdklasse teruggezakt naar de derde plaats met één punt achterstand op nummer twee L&D Amsterdam en twee punten achterstand op koploper DOOR Neptunus.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page