Mr.Cocker HCAW verder met hoofdcoach Rodriguez

Nog voor het einde van het seizoen heeft Mr.Cocker HCAW het contract met zijn hoofdcoach Ivan Rodriguez verlengd. Deze week bereikten de Bussumse club en de Venezolaanse coach een nieuwe overeenkomst voor een tweede seizoen.

De 41-jarige Rodriguez debuteerde dit jaar voor Mr.Cocker HCAW als hoofdcoach in de hoofdklasse. Met de Bussumse selectie haalde hij, zoals verwacht niet de Play-Offs, maar werden dit jaar wel veertien wedstrijden gewonnen. Dat waren zes zeges meer dan vorig seizoen. Daarmee heeft HCAW de reguliere competitie afgesloten op een zesde plaats.

Handhaving voor een nieuwe seizoen in de hoofdklasse tijdens de aankomende Play-Downs lijkt voor de Bussumse honkballers slechts een formaliteit. HCAW start daarvoor donderdag met een serie tegen Mampaey The Hawks.

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page