Wedstrijd Holland Series afgelast

De derde wedstrijd uit de Holland Series is vanavond afgelast. Het veld van Sportpark Toolenburg in Hoofddorp was door de vele regenval onbespeelbaar. De wedstrijd tussen finalisten Vaessen Pioniers en DOOR Neptunus is nu verplaatst naar morgenavond.

Aanvankelijk werd er wel geprobeerd te starten in Hoofddorp. Daarvoor werd de wedstrijd zelfs nog een half uur uitgesteld in de hoop op verbetering. Toen dat niet gebeurde, werd alsnog besloten om het duel uit te stellen. De wedstrijd tussen Vaessen Pioniers en DOOR Neptunus wordt nu morgenavond om 19.30 uur gespeeld.

Bij de Hoofddorpers was Lars Huijer aangewezen als pitcher. Hij keerde onlangs terug uit de Verenigde Staten waar hij een succesvol seizoen had gekend. Met Everett AquaSox bereikte hij de Play-Offs. Bovendien werd Huijer (8-2, 3.03) geselecteerd voor de All Star Game van de North West League.

Huijer zou als startend pitcher zijn seizoensdebuut voor Vaessen Pioniers hebben gemaakt. De profhonkballer uit de organisatie van Seattle Mariners gooide zijn laatste wedstrijd voor de Hoofddorpse ploeg in 2010 toen hij op 29 juni 2 2/3 inning gooide tegen Sparta/Feyenoord. Het was zijn enige wedstrijd in de hoofdklasse van dat seizoen.

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page