Winnaars prijsvraag Dummie de mummie

De afgelopen twee weken maakte je op de Nederlandse honkbalsite kans op één van de drie gratis exemplaren van het boek ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’. De prijswinnaars zijn nu bekend!

‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ is het vijfde deel in de knotsgekke en populaire Dummie de mummie-serie van Tosca Menten. In dit boek gaat Dummie naar New York. Daar raakt hij verzeild bij de training van het honkbalteam van de jonge Cobra’s. Dummie blijkt niet alleen hard te kunnen slaan, maar ook keihard te kunnen gooien.

Op de Nederlandse honkbalsite maakte je kans op één van de drie gratis exemplaren van het boek ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’. De prijswinnaars zijn:

  • Tibbe de Bakker uit Nijmegen
  • Sanne de Boer uit Haarlem
  • Doede Wijdeveld uit Hoofddorp

Naar de prijswinnaars is een e-mail met meer informatie gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je toch graag het boek hebben? Bestel het dan direct online. ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ is voor slecht € 14,99 te koop via de website Bol.com. Je kunt ook jouw boek bestellen via Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page