Breng je stem uit voor de Honkbalsite Awards

Heb jij je stem al uitgebracht voor de Honkbalsite Awards? Bepaal samen met de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite wie de beste spelers van het afgelopen seizoen waren en wie de opvolger wordt van Rob Cordemans, de Meest Waardevolle Speler van vorig jaar.

De Honkbalsite Awards worden dit jaar voor de elfde keer gehouden. Dit jaar is er een nieuwe categorie. Voor het eerst kun je namelijk ook je stem uitbrengen op de beste coach uit de hoofdklasse.

Je stem kun je snel en eenvoudig online uitbrengen. De afgelopen weken zijn al een groot aantal stemmen uitgebracht. Omdat er nog altijd veel inzendingen binnenkomen, is de mogelijkheid om te stemmen verlengd tot en met 10 november 2013. De uitslag wordt gepubliceerd op de Nederlandse honkbalsite.

Nu direct stemmen

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page