Prijsvraag: maak kans op het boek Hollandse Honkbalhelden

Heb jij ook zo genoten van het honkbalsucces van de Nederlandse internationals in de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea? Dan heb je nu kans om nog meer te gaan genieten. Op de Nederlandse honkbalsite maak je kans op één van de twee gratis exemplaren van het populaire boek Hollandse Honkbalhelden. Doe snel mee aan de prijsvraag!

Het succesverhaal van het Nederlandse honkbal is in woord en beeld beschreven in het prachtige fotoboek Hollandse Honkbalhelden. Je leest hierin over de successen van het Nederlands team bij de World Baseball Classic en je komt meer te weten over de verhalen achter de internationals.

Op de Nederlandse honkbalsite maak je kans op één van de twee gratis exemplaren. Doe daarvoor mee aan onderstaande prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden twee gratis exemplaren verloot. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met dinsdag 12 november 2013.

Doe mee aan de prijsvraag

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page