Winnaars prijsvraag Hollandse Honkbalhelden

De afgelopen week maakte je op de Nederlandse honkbalsite kans op één van de twee gratis exemplaren van het boek Hollandse Honkbalhelden. De prijswinnaars zijn nu bekend!

Het succesverhaal van het Nederlandse honkbal is door sportjournalist Maarten Kolsloot en fotograaf Henk Seppen vastgelegd in het prachtige fotoboek Hollandse Honkbalhelden. Door middel van spectaculaire foto’s en verhalen lees je over de successen van het Nederlands team bij de World Baseball Classic en de verhalen achter de internationals.

Op de Nederlandse honkbalsite maakte je kans op één van de twee gratis exemplaren van het boek Hollandse Honkbalhelden. De prijswinnaars zijn:

  • Mike Mulder uit Amsterdam
  • Wilbert Hoeverts uit Zoetermeer

Prijswinnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen. Heb je niet gewonnen? Bestel het boek dan direct online. Hollandse Honkbalhelden is voor slecht € 21,90 te koop via de website Bol.com.  Je kunt ook jouw boek voor € 9,99 bestellen als ebook.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page