KNBSB rijkt prijzen uit aan beste honkballers

De beste honkballers van dit seizoen uit de Nederlandse hoofdklasse worden morgenavond gehuldigd. Dat gebeurt tijdens de Stars Awards, de jaarlijkse uitreiking van de sportprijzen over het seizoen 2013.

De Stars Awards worden ook dit jaar gehouden in het Novotel Brainpark Hotel in Rotterdam en vinden gelijktijdig plaats met de 27e European Coach Clinic. Tijdens dit tweedaags congres geven gelauwerde professionele coaches inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van honkbal, softbal, trainingsmethodieken, voeding en leiderschap.

Eén van de spekers is Hensley Meulens. Hij was manager van het Nederlands honkbalteam tijdens de afgelopen World Baseball Classic. Bovendien is hij hitting-coach van San Francisco Giants.

Tijdens de Stars Awards worden morgenavond in Rotterdam vanaf 19.30 uur prijzen uitgereikt aan onder meer de beste pitcher, beste slagman, de beste coach, en Meest Waardevolle Speler. Ook zijn er prijzen voor de beste jeugdspelers en de beste Nederlandse international van 23 of jonger. Vorig jaar werd pitcher Rob Cordemans door de KNBSB uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page