Ook Shawn Zarraga naar hoofdmacht Milwaukee Brewers

Na Hainley Statia is vandaag Shawn Zarraga de tweede Nederlandse international geworden, die is opgeroepen voor de hoofdmacht van Milwaukee Brewers. De Arubaanse catcher krijgt daardoor eveneens kans om zich tussen de Major Leaguers voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Shawn Zarraga werd al in 2007 gedraft door Milwaukee Brewers, maar werd nog niet eerder in zijn carrière opgeroepen voor Spring Training van Major League Baseball. Vandaag is daar verandering in gekomen. De club uit Milwaukee heeft de 25-jarige Arubaanse catcher opgeroepen voor de split squad, die het in de middag op moet nemen tegen Cleveland Indians in het Goodyear Ballpark.

Voor de wedstrijden van vandaag uit de Cactus League tegen Chicago Cubs en Cleveland Indians zijn in totaal elf spelers uit het Minor League-kamp aan de selectie van Milwaukee toegevoegd. Zarraga en Statia maken deel uit van de selectie die in het Goodyear Ballpark aantreedt tegen Indians.

Zarraga kwam afgelopen seizoen uit voor Huntsville Stars, het Double A-team van Milwaukee Brewers. Hij speelde 74 wedstrijden met een slaggemiddelde van .292.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page