Haarlemse Honkbalweek start met vier teams

De organisatie van de Haarlemse Honkbalweek heeft de gesprekken gestaakt om twee extra teams aan het deelnemersveld toe te voegen. Mede door de financiële situatie heeft de organisatie besloten om de 27e editie met vier teams te starten.

Eerder dit jaar werd al bekend dat naast het Nederlands honkbalteam van vrijdag 11 tot en met zondag 20 juli ook de nationale teams van Chinese Taipei, Japan en de Verenigde Staten naar Haarlem af zouden reizen.

Aanvankelijk wilde de organisatie dit deelnemersveld nog uitbreiden met twee extra teams. Voor deze resterende twee plaatsen werden onder meer gesprekken gevoerd met Australië, Canada en Puerto Rico.

Van dat voornemen is nu om uiteenlopende redenen afgezien. Dit heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. Eerder liet voorzitter Frits Mulder al weten veel hinder te ondervinden van de economische situatie, waardoor nog niet voldoende sponsors konden worden gevonden om de begroting rond te krijgen.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page