Amerikaan Enos terug bij Mampaey The Hawks

Mampaey The Hawks hoopt voor het nieuwe seizoen de Amerikaan Tony Enos terug bij de selectie te halen. De korte stop kwam al vier jaar eerder uit voor de club uit Dordrecht, maar speelde nog nooit in de hoofdklasse.

Enos debuteerde in 2009 voor Mampaey The Hawks en bleef de club uit Dordrecht tot en met het seizoen 2012 trouw. Met de Dordtse club promoveerde de Amerikaan in dat seizoen naar de hoofdklasse. In de van Sparta/Feyenoord gewonnen Promotie/Degradatie Series sloeg Enos in 2012 negen honkslagen in vijf wedstrijden (.474). Hij was daarmee één van de sterkste slagmannen van de series.

Door de benodigde investeringen voor de promotie naar de hoofdklasse had Mampaey The Hawks niet voldoende geld om Enos voor een vijfde jaar terug naar Nederland te halen. Hierdoor debuteerde de ploeg afgelopen seizoen zonder hun Amerikaanse korte stop in de hoofdklasse. Na een jaar afwezigheid lijkt de kans nu groot dat Enos alsnog terugkeert naar Dordrecht.

De Amerikaanse honkballer, die eerder honkbalde voor Huston-Tillotson University, wil zich definitief in Nederland vestigen om te gaan samenwonen met zijn Nederlandse vriendin. Op dit moment worden de papieren voor Enos in orde gemaakt. In dat geval wordt hij per 1 juni beschikbaar voor Mampaey The Hawks.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page