Venezolaan Granados terug bij Mr.Cocker HCAW

De Venezolaanse pitcher Iván Granados keert voor het nieuwe seizoen terug bij Mr.Cocker HCAW. De Spaanse international heeft zich inmiddels weer in Bussum gemeld en is deze week al inzetbaar.

De 28-jarige Granados was afgelopen seizoen van grote waarde voor Mr.Cocker HCAW. Hij leidde de pitchers van Mr.Cocker HCAW in de reguliere competitie in onder meer aantal innings (negentig), strikeouts (77) en overwinningen (zes). De Venezolaan kwam in veertien wedstrijden tot een verdiende puntengemiddelde van 2.50. Hij werd bovendien geselecteerd voor de All Star Game.

In de Play-Downs kwam Granados tot twintig strikeouts in drie wedstrijden. Hij hield zijn tegenstanders tot drie verdiende punten (1.42). Voor de Venezolaanse honkballer wordt het zijn tweede seizoen in de Nederlandse hoofdklasse. Met Mr.Cocker HCAW start Granados de competitie deze week tegen Vaessen Pioniers.

Eerder kwam de linkshandige Granados al uit in de Rookie League voor Oakland Athletics en speelde hij in Spanje en Italië voor respectievelijk Sant Boi, Marlins Puerto Cruz en T&A San Marino. Ook kwam hij uit voor de Spaanse nationale ploeg, waarmee hij onder meer deelnam aan het wereldkampioenschap van 2007, het Europees kampioenschap van 2012 en de World Baseball Classic in 2013.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page