Jair Jurrjens naar Cincinnati Reds

De Curaçaose honkballer Jair Jurrjens heeft een nieuwe club gevonden. De 28-jarige rechtshandige pitcher heeft een contract getekend bij Cincinnati Reds. Bij deze club maakt Jurrjens zijn rentree in de Minor League.

Jurrjens is onlangs hersteld van een knie-operatie, die hij eind vorig jaar onderging. Eerder deze maand nam hij deel aan een showcase voor diverse Amerikaanse Major League-clubs. Daar liet hij zo’n goede indruk achter, dat hij nu een overeenstemming heeft bereikt met Cincinnati Reds, de club waarvoor ook onder meer Roger Bernadina momenteel uitkomt.

Vooralsnog gaat het om een Minor League-contract. Dit betekent dat de 28-jarige pitcher zeer waarschijnlijk zal starten bij het Double A- of Triple A-team van de club uit Cincinnati. Het Triple A-team Louisville Bats staat momenteel op een derde plaats in de International League West. De ploeg van manager Jim Riggleman won 21 van zijn 44 wedstrijden. Louisville Bats begint vanavond aan een serie van drie thuiswedstrijden tegen Buffalo Bisons.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page