Profcontract Kalian Sams ontbonden

Camden Riversharks heeft vandaag het contract met de 27-jarige Kalian Sams ontbonden. De Nederlandse buitenvelder speelde dit seizoen zestien wedstrijden voor de club uit New Jersey, dat uitkomt in de onafhankelijke Atlantic League.

Camden Riversharks staat na 34 wedstrijden op een derde plaats in de Liberty Division van de Atlantic League. Sams speelde tot dusver in zestien wedstrijden voor de club uit New Jersey. Het was zijn tweede verblijf bij Camden Riversharks, waarvoor hij vorig jaar ook al vijf wedstrijden speelde.

Toen leverde het hem binnen een week een nieuw profcontract op bij Texas Rangers. Nadat deze club Sams aan het begin van dit seizoen aan de kant hadden gezet, werd de honkballer uit Den Haag begin april weer direct ontvangen door Camden Riversharks.

Blessure

Sams speelde uiteindelijk zestien wedstrijden, waarin hij tot dertien honkslagen kwam (.232). Hij sloeg één tweehonkslag, twee homeruns en bracht zes punten binnen. Zijn laatste wedstrijd speelde hij zaterdag 10 mei. In het met 4-14 verloren thuisduel tegen Bridgeport Bluefish sneuvelde Sams als aangewezen slagman viermaal door drie slag. Sindsdien stond de buitenvelder met een blessure aan de kant.

Hij heeft nu geen kans meer gekregen om zijn rentree te maken op Campbell’s Field. Vandaag werd het contract van Sams door Camden Riversharks ontbonden en moet de Nederlandse international opnieuw op zoek naar een andere club.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page