AdoLakers voegt Amerikaanse pitcher aan selectie toe

Bij AdoLakers heeft vanmiddag de Amerikaanse honkballer Greg Hansen zijn debuut gemaakt in de hoofdklasse. De pitcher van New Mexico Highlands was eerder deze week aan de Haagse selectie van hoofdcoach Eugene Henson toegevoegd.

De 22-jarige Hansen debuteerde vandaag voor AdoLakers als aangewezen slagman. In de tweede inning van de wedstrijd tegen DOOR Neptunus werd hij door pitcher Misja Harcksen met drie slag aan de kant gezet. In de vierde inning werd hij vervangen door Glenn Romney.

Hansen speelde de afgelopen twee seizoenen voor New Mexico Highlands University in de Rocky Mountain Athletic Conference. In 2013 was de rechtshandige pitcher bij de NMHU Cowboys de teamgenoot van de Nederlander Mike Bazuin, die momenteel in de hoofdklasse honkbalt voor UVV. Dit jaar kwam Hansen in veertien wedstrijden uit.

De honkballer uit Californië kwam tot 37 keer drie slag en elf keer vier wijd in 81 2/3 inning. Bovendien kwam hij tot een verdiende puntengemiddelde van 5.29 met zeven zeges en vijf nederlagen en werd hij in april uitgeroepen tot RMAC Baseball Pitcher of the Week.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page