Honkballers slaan er op los tijdens rustdag

Voor de Nederlandse honkballers was het vandaag tijdens de Haarlemse Honkbalweek een rustdag. Die bracht de selectie door op de baan van de Haarlemmermeersche Golfclub. Morgenavond begint Oranje aan de tweede serie wedstrijden tijdens de Honkbalweek.

Van de eerste drie wedstrijden werd tot dusver  alleen van het nog puntloze Chinese Taipei gewonnen. Gisteren verloor Oranje in de laatste inning van Japan. Eerder kwam de selectie van bondscoach Steve Janssen tegen de Amerikanen zelfs helemaal niet tot een honkslag.

Morgenavond staat Nederland voor de tweede keer tijdens deze 27e editie van de Haarlemse Honkbalweek tegenover Team USA. In de aanloop naar dat duel sloegen de Nederlandse internationals zich alvast warm op de golfbaan.

De nationale teams van de Verenigde Staten en Japan komen vandaag wel in actie in het Pim Mulierstadion. Beide teams treffen elkaar dan voor de tweede keer dit toernooi. In de openingswedstrijd was Japan nog met 0-1 te sterk. De Japanse honkballers verloren tot dusver nog geen wedstrijd.

Het Nederlands team samen op de Haarlemmermeersche Golfclub.

Het Nederlands team samen op de Haarlemmermeersche Golfclub.
Foto: © Rob Jelsma

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page