Fotoverslagen 27e Haarlemse Honkbalweek

Met een walk-off honkslag in de tweede helft van de tiende inning van de wedstrijd tegen Nederland heeft Japan zich, na de Verenigde Staten, als tweede ploeg geplaatst voor de finale van de 27e Haarlemse Honkbalweek.  De wedstrijd was lange tijd een strijd tussen de pitchers Rob Cordemans en Seigi Tanaka.

Voor Nederland is met de 2-1 nederlaag tegen Japan een einde gekomen aan de Haarlemse Honkbalweek. Onderaan deze pagina kun je het fotoverslag bekijken van de wedstrijd uit de halve finale tussen Japan en Nederland.

Via onderstaande links kun je ook de andere fotoverslagen van deze Haarlemse Honkbalweek terug zien:

Foto’s: © Rob Jelsma
Bekijk meer foto’s in het volledige foto-album

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page