Wedstrijden WK uitgesteld

De wedstrijden op het wereldkampioenschap vrouwenhonkbal van vandaag zijn door de regen uitgesteld. Nederland zou eerder vanochtend zijn eerste wedstrijd uit de tweede ronde starten tegen Venezuela. Dat duel begint nu om 10.00 uur Nederlandse tijd.

De regen heeft zowel het veld van het Ivy Stadium als het Sun Marine Stadium in het Japanse Miyazaki onbespeelbaar gemaakt. Op dat moment waren de speelsters van het Nederlands honkbalteam al wel in het stadion aanwezig. De ploeg is hierop teruggekeerd naar het hotel, waar werd gewacht op verdere berichtgeving.

Inmiddels is de wedstrijd de Verenigde Staten tegen Australië in het Sun Marine Stadium wel van start gegaan. De wedstrijd tussen Nederland en Venezuela is opnieuw vastgesteld voor 17.00 uur lokale tijd (10.00 uur Nederlandse tijd). Bij Oranje start pitcher Marijke van Veen op de heuvel.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page