Nederlands team vertrokken naar Tsjechië

De Nederlandse honkballers zijn na de gewonnen titel tijdens het France International Baseball Tournament vanochtend per vliegtuig vertrokken naar Tsjechië. Daar neemt Oranje vanaf vrijdag deel aan het Europees kampioenschap.

De honkballers vliegen vanaf luchthaven Charles de Gaulle in Parijs naar Tsjechië. Daar voegen ook de laatste spelers zich bij de selectie van manager Steve Janssen.

Zo zijn inmiddels Hainley Statia en Shawn Zarraga met hun Amerikaanse profteam Huntsville Stars uitgeschakeld in de Play-Offs en vanochtend al aangekomen in Praag.

In Tsjechië verblijft Oranje de komende dagen in Ostrava. Daar wordt morgen nog een laatste centrale training gehouden in het stadion van Arrows Ostrava, voordat vrijdag om 15.00 uur het Europees kampioenschap wordt begonnen met een wedstrijd tegen Kroatië. Zaterdagavond volgt om 19.00 uur een wedstrijd tegen gastland Tsjechië.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page