Hoofdcoach Rodriguez weg bij Mr.Cocker HCAW

Hoofdcoach Ivan Rodriguez heeft besloten te stoppen met zijn activiteiten voor Mr.Cocker HCAW. De Venezolaanse coach kon zich niet vinden in het voorstel dat de Bussumse club hem voor het nieuwe seizoen aanbood. Rodriguez stond twee jaar aan het roer bij HCAW.

Rodriguez werd in september 2012 door Mr.Cocker HCAW aangetrokken als opvolger van Rudy Dirksen. In zijn tweede seizoen eindigde Rodriguez, die eveneens actief is als coach voor het Nederlandse AAA-team, met de Bussumse honkballers onlangs op een tweede plaats in de Runner-up competitie.

De samenwerking tussen beide partijen krijgt geen vervolg. Gisteren heeft Rodriguez de club ingelicht over zijn besluit om te vertrekken bij Mr.Cocker HCAW. Dat gebeurde nadat hij zich niet kon vinden in het voorstel voor 2015 van het bestuur van de Bussumse club.

“HCAW had voor mij een andere positie binnen de club in gedachten”, laat Rodriguez weten. “Dat voorstel past niet bij mijn ambities en professionele doelstelling. Om die reden ben ik er niet mee akkoord gegaan en heb ik het bestuur laten weten helaas te moeten stoppen met mijn activiteiten bij HCAW.”

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page