Sams alsnog terug bij DOOR Neptunus

Kalian Sams maakt in de aankomende Holland Series alsnog zijn rentree voor DOOR Neptunus in de Nederlandse competitie. De twee partijen konden aanvankelijk niet tot een overeenstemming komen, maar hebben nu een dag voor de start van de finale toch een akkoord bereikt.

Met de komst van de buitenvelder uit Den Haag heeft DOOR Neptunus zijn selectie fors kunnen versterken. Sams startte het seizoen nog als profhonkballer in de organisatie van Texas Rangers. Via de Amerikaanse profclub Camden Riversharks kwam hij uiteindelijk terecht bij Topco Falcons.

Met deze Taiwanese profclub werd hij kampioen in de nieuwe Popcorn League. Na afloop van zijn seizoen in Taiwan voegde Sams zich bij het Nederlands team, waarmee hij de Europese titel won. In negen wedstrijden sloeg Sams drie homeruns, waaronder twee in de finale.

Gesprek

Voor de Holland Series gingen DOOR Neptunus en Sams in gesprek over een nieuwe rentree in de hoofdklasse. Aanvankelijk konden beide partijen niet tot overeenstemming komen. Een dag voor de start van de finaleserie is echter nu alsnog een overeenkomst bereikt.

In tegenstelling tot DOOR Neptunus kiest L&D Amsterdam er niet voor om zijn selectie uit te breiden met profhonkballer Nick Urbanus, zo liet hoofdcoach Charles Urbanus eerder deze week weten aan de Nederlandse honkbalsite.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page