Deadline voor transfers verschoven

Spelers en clubs krijgen dit seizoen langer de tijd om van club te wisselen, of nieuwe spelers aan te trekken. De voorafgaande jaren was de deadline hiervoor op 1 november. Er is nu besloten om deze deadline te verplaatsen naar 1 december.

Door dit besluit krijgen spelers en clubs tot 1 december 17.00 uur de tijd om overschrijvingen in te dienen bij de honk-en softbalbond KNBSB. Inmiddels is de wijziging van de deadline verwerkt in het Reglement van Wedstrijden Topsport.

Het besluit werd onder meer genomen doordat de Holland Series nog in volle gang zijn. De laatste wedstrijd uit de strijd om het Nederlands kampioenschap staat voor uiterlijk 12 oktober op het programma. Ook spelen Mampaey The Hawks en DSS nog altijd om een plaats in de hoofdklasse voor volgend seizoen.

Door de deadline te verlaten, krijgen clubs langer de tijd om hun selectie voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page