Breng je stem uit voor de Honkbalsite Awards

Het is weer zover! Voor het twaalfde jaar op rij kun jij je stem uitbrengen voor de Honkbalsite Awards. Bepaal samen met de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite wie de beste spelers uit de hoofdklasse waren van het afgelopen seizoen.

Al sinds 2003 stellen de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite het All Star Team samen. Bovendien bepalen zij wie de Meest Waardevolle Speler van het seizoen is. Vorig jaar ging die eer naar DOOR Neptunus-binnenvelder Raily Legito. Vijf spelers van de Rotterdamse ploeg werden toen gekozen in het All Star Team.

Nu direct stemmen

Hoe het All Star Team dit jaar wordt samengesteld, kun jij mede bepalen! Je stem kun je snel en eenvoudig online uitbrengen. Stemmen kan tot met maandag 10 november 2014. De uitslag wordt gepubliceerd op de Nederlandse honkbalsite.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page