Laatste kans om te stemmen voor de Honkbalsite Awards

Heb jij al je stem uitgebracht voor de Honkbalsite Awards? Je kunt nog stemmen tot en met maandag 10 november. Mis die kans niet en stem mee om te bepalen welke honkballers dit seizoen de besten waren uit de hoofdklasse.

Al sinds 2003 stellen de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite het All Star Team samen. Bovendien bepalen zij wie de Meest Waardevolle Speler van het seizoen is. Vorig jaar ging die eer naar DOOR Neptunus-binnenvelder Raily Legito. Vijf spelers van de Rotterdamse ploeg werden toen gekozen in het All Star Team.

Nu direct stemmen

Hoe het All Star Team dit jaar wordt samengesteld, kun jij mede bepalen! Je stem kun je snel en eenvoudig online uitbrengen. Stemmen kan tot met maandag 10 november 2014. De uitslag wordt gepubliceerd op de Nederlandse honkbalsite.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page