HCAW ziet belangrijke spelers vertrekken

Na AdoLakers heeft ook HCAW zijn selectie voor het aankomende seizoen bekendgemaakt. De Bussumse club, die het voor het eerst in dertig jaar tijd moet doen zonder hoofdsponsor Mr.Cocker, ziet enkele belangrijke spelers vertrekken.

Bij HCAW keren komend seizoen onder meer de Venezolaanse pitcher Ivan Granados en de binnenvelders Jorin van Amstel en Kevin Weijgertse niet meer terug. Weijgertse heeft gekozen voor een overstap naar Vaessen Pioniers. Van Amstel is één van de vier spelers die van HCAW naar L&D Amsterdam verhuizen. Met hem komen ook Tom de Blok, Linoy Croes en Robin Schel komend seizoen uit voor de club uit de hoofdstad.

In totaal elf spelers verlaten HCAW. Vijf daarvan speelden in minimaal 32 van de 42 reguliere competitiewedstrijden. Ook Jasper Keijzer (Corendon Kinheim), Sergino Martis (UVV), Levine Gabriëls (DSS), Dillon True (DSS) en Daley Paalvast (gestopt) keren niet meer terug bij de Bussumse hoofdklasser.

Hoofdcoach Ralph Milliard, die overkomt van Twins, krijgt komend jaar de beschikking over zes nieuwe spelers. Vanuit Oosterhout neemt hij Brian Biezen, Rikkert Kempen en Jarreau Martina mee. Biezen speelde in 2011 (Sparta/Feyenoord) en 2012 (UVV) al in de hoofdklasse. Martina deed ervaring op in de hoofdklasse bij Sparta/Feyenoord (twee wedstrijden in 2010) en ADO (2011). Pitcher Steven van Groningen komt over van Vaessen Pioniers, terwijl Aldrich Guzman landskampioen DOOR Neptunus verruilde voor het Bussumse HCAW. De zesde nieuwkomer is Emersson Paula (Orioles).

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page