Heijstek: ‘Leuk om Cordemans te kunnen verslaan’

Kevin Heijstek won in 2004 en 2005 al de prijs voor de beste jeugdpitcher. Gisteravond werd hij zelfs uitgeroepen tot beste pitcher van Nederland. Hij loste daarmee zijn ploeggenoot Rob Cordemans af, die driemaal opeenvolgend de titel in de wacht had gesleept.

“Het is fantastisch om deze prijs te winnen”, reageert de 26-jarige Dordtenaar na de uitreiking in het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.

“Rob (Cordemans, red) is een grote man in de honkbalwereld. Ik heb de afgelopen jaren natuurlijk een hoop van hem geleerd als ploeggenoot”, aldus Heijstek, waarna hij er lachend aan toevoegt: “Het is daarom  hartstikke leuk om hem nu te kunnen verslaan door deze prijs te winnen.”

Heijstek sluit bescheiden af met betrekking tot het komende seizoen: “Voor komend jaar kijk ik niet naar de prijzen. Ik kijk wel uit naar een mooi seizoen met leuke toernooien. Dan komen de prijzen misschien vanzelf wel.”

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page