Nieuwe naamsponsor voor Neptunus

Het Rotterdamse Neptunus speelt vanaf aankomend seizoen onder de naam Curaçao Neptunus. Dat is een gevolg van de partnerovereenkomst, die de landskampioen heeft afgesloten met Fundashon Bon Intenshon.

De Rotterdamse club speelde sinds 1998 onder de naam DOOR Neptunus. Met de komst van Fundashon Bon Intenshon heeft Neptunus nu een nieuwe naamsponsor gevonden. De twee partijen hebben een overeenkomst afgesloten voor drie jaar.

Eerder was Fundashon Bon Intenshon in de Nederlandse hoofdklasse al naamgever van het Rotterdamse Sparta/Feyenoord, waardoor de naam Curaçao sinds juli 2010 op de uniformen stond van de spelers van de hoofdmacht. Aan die overeenkomst kwam een einde toen Sparta/Feyenoord in november 2012 failliet werd verklaard.

Talentvolle jeugdspelers

Stichting Fundashon Bon Intenshon (Stichting Goede Bedoeling) is sinds 1990 naast sport tevens actief op het gebied van muziek, cultuur, gezondheidszorg, toerisme, onderwijs en armoedebestrijding. Daarmee wil de stichting het eiland Curaçao onder de aandacht brengen van de internationale gemeenschap. De stichting, gevestigd op Curaçao, is onder meer medeorganisator en sponsor van het Curaçao North Sea Jazz Festival.

Met de overeenkomst willen beide partijen het honkbal in Nederland en Curaçao dichter bij elkaar brengen. Ook wordt in de toekomst gekeken naar de mogelijkheden om enkele talentvolle jeugdspelers te integreren.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page