Zarraga alsnog naar Spring Training

Shawn Zarraga kan zich alsnog melden voor Spring Training van Major League Baseball. De 25-jarige Arubaanse catcher heeft vandaag een uitnodiging ontvangen van zijn nieuwe club Los Angeles Dodgers.

Al in september vorig jaar werd Shawn Zarraga door Milwaukee Brewers uitgenodigd voor Spring Training. Dat gebeurde op het moment dat hij met het Nederlands team deelnam aan het Europees kampioenschap in Tsjechië.

Drie maanden later werd Zarraga echter door Milwaukee Brewers geruild aan Los Angeles Dodgers. Deze club heeft de Arubaan vooralsnog gestald bij het Triple A-team Oklahoma City Dodgers, dat uitkomt in de Pacific Coast League. Nu heeft Zarraga ook alsnog van zijn nieuwe club een uitnodiging ontvangen voor Spring Training.

Non-roster inviteee

De 25-jarige Zarraga is één van de zeventien spelers, die dit jaar aan Spring Training mogen deelnemen als non-roster invitee. Met hem ook onder meer de catchers Chris O’Brien en Ali Solis. Slechts eenmaal eerder nam Zarraga deel aan Spring Training van Major League Baseball.

Vorig jaar trainde hij als back-up catcher kort mee met de hoofdmacht van Milwaukee Brewers, maar kwam hij niet uit in een officiele Cactus League-wedstrijd.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page