Martis terug uit Dominicaanse Republiek

Shairon Martis is begin deze week zonder spelen teruggekeerd uit de Dominicaanse Republiek. De Nederlandse international verbleef daar de afgelopen weken, nadat hij een contract had getekend voor Estrellas Orientales.

De Curaçaose pitcher Shairon Martis tekende begin december een overeenkomst met de club uit de Dominicaanse wintercompetitie. De afgelopen weken trainde hij mee met Estrellas Orientales, maar kwam hij niet in actie tijdens één van de wedstrijden van zijn nieuwe club.

In verband met de zwangerschap van zijn vrouw keerde de 27-jarige Martis eerder deze week zonder speeltijd terug naar Curaçao.

Estrellas Orientales sloot in december de reguliere competitie met 32 overwinningen en achttien nederlagen af als nummer één. In de eerste ronde van de Play-Offs won Estrellas tot dusver zes van zijn twaalf wedstrijden en staat het op een tweede plaats.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page