Jurrjens naar Spring Training van Rockies

Na de Arubaanse catcher Shawn Zarraga heeft nu ook pitcher Jair Jurrjens een uitnodiging ontvangen voor Spring Training van de hoofdmacht van zijn Major League-organisatie. De bijna 29-jarige Curaçaose pitcher kan zich volgende maand melden bij het Salt River Fields in Scottsdale (Arizona), het trainingcomplex van Colorado Rockies.

Jurrjens tekende op 3 november van het afgelopen jaar al een nieuw contract bij Colorado Rockies, de club die hen in juli over had genomen van Cincinnati Reds. Hij speelde uiteindelijk twee wedstrijden voor zijn nieuwe team in de Major League, maar kwam grotendeels uit voor het Triple A-team Colorado Springs Sky Sox.

Naar alle waarschijnlijkheid start Jurrjens het nieuwe seizoen ook weer voor dit team. Niettemin krijgt hij als non-roster invitee de kans om tijdens Spring Training een plaats in de hoofdmacht af te dwingen.

Jurrjens, die als speler van Atlanta Braves, in 2011 nog deelnam aan de prestigieuze All Star Game, begint aan zijn dertiende seizoen in het Amerikaanse profhonkbal. De eerste spelers dienen zich donderdag 19 februari te melden voor Spring Training. De Grapefruit en Castus League gaan vervolgens vanaf dinsdag 3 maart van start/

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page